netmobil.hu

Átadás éve: 2023

Egy régebbi webáruházat újítottunk meg és terveztünk teljesen a nulláról indulva. Az elavult dizájnt teljesen elvetettük és a tervezést Figmában kezdtük. A projekt célja egy olyan friss, minimalista és időtálló arculat kialakítása volt, amely megfelel a mai piaci trendeknek és a vásárlók elvárásainak. Ezenkívül extra igényeket is kialakítottunk, mind a kosár és a termék oldalakon. Igyekeztünk minél kevesebb bővítményt használni a webáruház felépítése során.

Weboldal felkeresése
Mit csináltunk:
Tervezés és kivitelezés
Arculatkészítés
Egyedi fejlesztés
SEO
Funkciók:

Gyorsan betöltődő webáruház, egyedi grafika alapján

Könnyen adminisztrálható felület, egyedi fejlesztéssel kiegészítve

Egyedi kosár és pénztár oldal a maximális konverzióért

Könnyen cserélhető, bővíthető részek az oldalon

Háttér

A korábbi webáruház már nem tükrözte a cég innovatív fejlődését és a felhasználói igényeket. A felhasználói felület elavultnak tűnt, nem szolgált optimális felhasználói élményt, ami ezért negatívan befolyásolta a webáruház teljesítményét.

Szükség volt egy olyan megoldásra, amely nem csak vizuálisan vonzó, hanem technikailag is fejlett, gyors és könnyen kezelhető.

Megoldások

A projekt keretében a következő lépéseket hajtottuk végre:

  • Egyedi tervezés: A korábbi design elemeket felhasználva egy teljesen új, minimalista arculatot álmodtunk meg, amely a modern webdesign legújabb trendjeit követi.
  • Időtálló arculat: Olyan felépítést terveztünk, amely hosszú távon is megállják a helyüket.
  • Egyedi összeköttetés: összekötöttük a webáruházat az árukereső rendszerével, egyedi megoldásokat alkalmazva (amely üzleti titok része), stabilan és problémamentesen működik.
  • Extra garancia fejlesztése: egy fejlesztésnek köszönhetően egyes termékek esetében a cégek kibővíthetik a termék garanciáját, ezt úgy építettük be a termékoldalra, hogy ne legyen zavaró, de közben feltűnő is legyen a cégek számára.
  • Változtatható elemek: Belső adminisztrációs rendszerből könnyen megváltoztathatóak a kezdőlapi ajánlások, képek, szövegek, szállítás oldal, termék oldal elemei.
  • Gyors betöltődés: A technikai fejlesztéseknek köszönhetően a webáruház betöltési ideje jelentősen csökkent, így a felhasználók gyorsabb és zökkenőmentesebb vásárlási élményben részesülnek.
  • Felhasználóbarát adminisztrációs kezelőfelület: Az ügyféligényeket figyelembe véve alakítottuk ki a webáruház kezelőfelületét, így a termékpaletta naprakész tartása, illetve az egyéb információk megadása, cseréje minimális technikai tudást igényel csupám.

Dolgozzunk együtt a céljaidért! Mi ebben tudunk segíteni!

Tudjuk, hogy minden vállalkozásnak egyedi elképzelései és céljai vannak. Mi készen állunk arra, hogy személyre szabott megoldásokkal támogassuk az álmaid. Akár egy lenyűgöző weboldal létrehozásáról, egy hatékony webáruházról vagy a láthatóság növeléséről van szó – mi mellettünk lépésről lépésre haladhatsz a siker felé. Kezdjük el együtt a munkát!

Írj nekünk

Eredmények

Az új webáruház bevezetése után jelentős javulást tapasztaltunk:

  • Konverziós ráta: Az új design bevezetése óta a konverziós ráta észrevehetően javult. Legtöbb látogató az árukereső.hu oldalról jön, így ugyanannyi összeg elköltése után több vásárlás érkezik.
  • Keresőoptimalizálás: Egyre több vásárló érkezik csupán keresés hatására, ami az ügyfélnek nem kerül költségébe.
  • Betöltési Idő: Az oldal betöltési ideje felére csökkent, ami pozitív hatással van a felhasználói élményre és a SEO-ra.

Tanulságok

A netmobil.hu esettanulmánya rámutat arra, hogy egy jól megtervezett és felépített, felhasználóbarát és technikailag fejlett webáruház jelentős előnyöket jelenthet azok a vállalkozók számára, akik a régi, elavult webáruházukat porolnák le. A modern dizájn és a gyors betöltési idő közvetlenül hozzájárul a felhasználói elégedettséghez és a vásárlási hajlandóság növekedéséhez.

Dolgozzunk együtt a céljaidért!

Legyen a vállalkozásod megjelenése az, ami annyira jó, hogy minden versenytárs másolni akarja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk róla KÖTELEZETTSÉGMENTESEN, hogyan tudunk a segítségetekre lenni.

Írj nekünk
Kapcsolati form
Ez ám a szerencse! A sikerhez vezető első lépést ezennel megtetted!
Ne hagyd veszni a jó szériádat… Kérj tőlünk KÖTELEZETTSÉGMENTES visszahívást és beszélgessünk arról, miként tudjuk verhetetlenné tenni a vállalkozásod!
Kapcsolati form