SocialProof

Átadás éve: 2023

Egy új értesítés készítő szoftvernek a weboldalát kellett felépítenünk, illetve megterveztük az arculatát is. Fontos volt, hogy egységes legyen a dizájn az oldal és a szoftver között teljes mértékben.

Weboldal felkeresése
Mit csináltunk:
Tervezés és kivitelezés
Arculatkészítés
Logó készítés
Funkciók:

Dinamikus weboldal a brandhez illő mini interakciók

Mi volt a feladatunk?

Egy teljesen innovatív ötlethez kellett készítetünk egy innovatív megvalósítást, ami egy landing oldal formájában valósult meg. Ezen kívül szoftver „belsejében” is meghatároztuk a főbb színeket, betűtípust, stb. Az oldalon cél volt, hogy dinamikus legyen és a brandhez illő mini interakciókat is készítsünk.

A megjelenésben fontos szempont volt, hogy könnyen felismerhető és megjegyezhető maradjon. Külön kihívásként tekintettünk arra, hogy egy egyoldalas (értékesítői jellegű) weboldal ellenére a szoftver működését teljes mértékben átadjuk, az előnyöket kihangsúlyozzuk, mindezt úgy, hogy ez vizuálisan ne legyen megterhelő és laikus számára is érthető legyen a működési elv.

Megvalósítás

Mindig kihívás új terméket bevezetni egy piacra, itt különösen figyeltünk arra, hogy ne kövessünk el olyan hibákat, amiket kezdő vállalkozók elkövetnek. Az új ügyfeleket általában e-mailes megkeresések útján szerzik, de a weboldal annyira jól megmutatja a szolgáltatás működési elvét, hogy Facebook hirdetéssel is reklámozhatják a szoftvert.

Kezdőoldalon az ügyfél kérésére megjelenítettük azokat az oldalak logóit, akik már használják a szoftvert, mindezt tettük igényes formában. Tovább görgetve az oldalon a funkciókat soroljuk fel, épp amilyen elemre kattintunk, úgy változik a szöveg mellett a kép is. Egy egyszerű animációval láthatjuk, hogy a szoftvert milyen módon van lehetőségünk használni. Beépítésre került egy galéria modul is, ahol beleshetünk a motorháztető alá is. Az oldalon elérhetőek a választható csomagok is, itt csak 3 db csomagot soroltunk fel, ügyelve arra, hogy ne legyen zsúfolt az oldal és könnyen áttekinthető maradjon.

Dedikáltan készült egy külön aldomain címre is egy támogatás oldal, ahol rendezetten, kereshetően, címkéket használva könnyen megismerhető a szoftver működése.

A projekt már organikusan növekszik, minél több oldal használja a szolgáltatást, annál több regisztráció érkezik az oldalra, ez úgy lehetséges, hogy az ingyenes csomagban kijelzi az értesítő a szoftver készítőjét, így megjelenést generál saját magának.

Dolgozzunk együtt a céljaidért!

Legyen a vállalkozásod megjelenése az, ami annyira jó, hogy minden versenytárs másolni akarja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk róla KÖTELEZETTSÉGMENTESEN, hogyan tudunk a segítségetekre lenni.

Írj nekünk
Kapcsolati form
Szerencsés vagy! A sikerhez vezető első lépést ezennel megtetted!
Here goes your text ... Select any part of your text to access the formatting toolbar.
Kapcsolati form